web analytics

Agenda

Overzicht van demonstraties en andere activiteiten:

Tijdens een demonstratie kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met het mediumschap en met een medium. Zo kun je zien dat er niets engs aan is en dat het ook niks te maken heeft met hocus pocus. Vaak doe ik dit soort demonstraties samen met een collega. Dat is leuk voor de afwisseling en zo kun je ook goed het verschil tussen twee mediums zien.

Dinsdag 13 april: Zoomshow – Studio Spirit 

Een superpositieve Zoom-show over de actualiteit, maar dan gezien door een spirituele bril. En da’s even wat anders!
Want bezien vanuit Spirit is er altijd hoop en een kans om te leren.
Met filosofie, muziek, inspiratie en een visualisatie en af en toe een knipoog. En met Anita Kijf en Frank Osinga, Myrthe Bruinzeel en moi.

Waar: via Zoom
Tijd:  20.00 uur
Kosten: geen (alleen als je voelt dat je er wat voor wilt geven)
Aanmelden: welkom@zwave-weesp.nl (je krijgt de link dan toegestuurd)

Donderdag 22 t/m zondag 25 april 2021: 4-daagse Mediumschap op een nieuwe locatie: De Abdijhof in Nieuwkuijk (VOL)

Dit zijn altijd prachtige 4-Daagses. Ditmaal draaien we hem met twee verschillende groepen: beginners en gevorderden. Maar wel met een gezamenlijk thema: Het Volledige Medium. Daarmee bedoelen we dit: Mediumschap is niet alleen een techniek. Het is belangrijk dat je je eigen ziel steeds beter leert kennen. En dat je leert nadenken over de spirituele wereld. Dat je met vragen van klanten over de spirituele wereld leert omgaan (gevorderden). En dat je leert hoe je je eigen energie verhoogt (beginners). Andere thema’s die aan bod komen:

• Spirituele zelfzorg
• Jouw eigen wijsheid
• Spiritualiteit leven
• Jouw unieke samenwerking met Spirit leren ontdekken

Dit alles gebeurt vanuit het prachtige klooster De Volksabdij in Ossendrecht, waar we liefdevol verzorgd worden en die is omgeven door heerlijke bossen om tussendoor in te wandelen. We bieden we je de kans om vier dagen lang, los van alles, helemaal bezig te zijn met: het mediumschap.
Myrthe Bruinzeel en Janneke Leber hebben allebei al meer dan 10 jaar een professionele praktijk en delen ook een passie voor het lesgeven. We zoeken altijd naar originele invalshoeken en bieden een grote mate van veiligheid waarin je je als student het beste kunt ontwikkelen.

Naast het lesprogramma overdag, verzorgen we ook een vrijblijvend avondprogramma, waarin we op een luchtige manier bezig zijn met het spirituele en waar we elkaar nog beter leren kennen. Kortom: waar je ook zit in je ontwikkeling: een flinke, maar ook gezellige boost voor je mediumschap!

Prijs: € 525,- (op basis van 2-persoonskamer, ontbijt, lunch, diner en het volledige programma.)
Voor aanmelden en meer informatie: www.spiritandsoul.nl/specials


Vrijdag 28 mei: Lancering van Het Ministerie van Spirituele Zaken!

Geen idee nog hoe en waar, maar wel dat het eindelijk gaat gebeuren. Na 8 jaar schrijven en een jaar lang schaven en produceren, komt er dan eindelijk een heel nieuw ministerie. En wel eentje dat gaat over het allerbelangrijkste in het leven. Want is de grote vraag niet: wie en wat zijn wij? Nou, daarover gaat Het Ministerie van Spirituele Zaken. 99 Verhalen met maar 1 doel: de lezer bewust maken van zijn of haar eigen spiritualiteit. En alle schoonheid en wijsheid die dat aspect van ons bevat. 

Waar: wie zal het zeggen?
Tijd: geen idee nog.
Kosten: geen 
Boek alvast kopen: dat kan! Je kunt het in de voorverkoop bestellen via www.hetministerievanspirituelezaken.nl


Zondag 13 t/m vrijdag 17 juni: 5-daagse Mediumschap met Mediumschap XXL (VOL)

Zo bijzonder dit: samen met 6 andere collega’s, bieden wij deze mooie 5-daagse aan. De in totaal 7 superprofessionele topmediums die hieraan meewerken zijn: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Rosita Belkadi, Diana Mullock Houwer, Laura Hertel, Ilse Velle en ikzelf. We zullen een vol programma van 5 lesdagen voor jullie samenstellen, helemaal in het teken van Mediumschap en wel voor alle niveau’s. Dit alles vindt plaats in Kasteel de Berckt in het Limburgse Baarlo, waar we eten, drinken, lessen, demonstreren, mediteren en slapen.

Waar: Kasteel De Berckt in Baarlo
Tijd:  van zondag 15 nov om 13.00 uur tot vrijdag 20 nov na het ontbijt
Kosten: € 695,- inclusief Eten, koffie/thee/water. Op basis van een 1-persoons kamer.
Meer info en aanmelden: www.mediumschapxxl.nl

Zondag 20 juni: Spirituele Dienst

Live, of via Zoom? Dat kunnen we nu nog niet zeggen. Maar het afgelopen jaar heeft bewezen dat het via beide wegen hele mooie bijeenkomsten zijn.
Rosita Belkadi, Frank Osinga, Anita Kijf en ik verzorgen een heerlijke middag mediumschap in het teken van Het Hogere. Met invocatie, inspiratie en 2 demonstraties waarbij
we contact maken met overleden dierbaren. En tussendoor heerlijke muziek met mooie beelden.

Waar: hangt af van de stand van het land. Laten we zsm weten.
Tijd: 11.00 – 12.30 uur
Kosten: geen (alleen als je voelt dat je er wat voor wilt geven)
Aanmelden: welkom@zwave-weesp.nl

 

Save Your Soul-weekenden 2021:

In de heerlijke herberg De Zeven Provinciën op Texel, waar we ook eten en overnachten, verzorg ik 3 keer per jaar een verwen- en leerweekend voor je ziel. Met meditaties, oefeningen, contemplaties, herkenning en gezelligheid. Het feit dat we op een prachtig eiland zijn, draagt al bij aan het even loslaten van de wal en daarmee van het alledaagse. Om zo alle ruimte kunnen geven aan wie je in essentie bent: je ziel.

7 t/m 9 mei: Het Weekend van de Ziel, door Esther Fokkens & Janneke Leber (VERZET NAAR DIT WEEKEND)

We zijn allemaal een ziel. Die nu is geïncarneerd op aarde, in een aards jasje, maar toch blijven we in de kern die ziel. Alleen, dat vergeten we vaak. Op zich niet zo raar, want thuis, op school, in de media of waar dan ook: niemand heeft het erover. En toch is die ziel met een reden naar het aardse gekomen. Herinneren we ons welke reden dat was? En lukt het om hier te doen wat we ten diepste zouden willen doen? In dit weekend staan we daar, in alle rust bij stil. Ruimte voor de ziel dus.
Esther Fokkens is holistisch coach en healer. Janneke Leber is medium. Samen brengen we jullie verrassende, laagdrempelige oefeningen en ervaringen om je weer bewuster te worden van wie en wat je eigenlijk bent en wat je hier eigenlijk wilt doen als ziel. Waar loop je tegenaan in dit proces? Een spannend en tegelijkertijd ontspannend weekend.

4 t/m 6 juni 2021: Het Vervolg-weekend van de Ziel

Voor wie, waar en hoe dan ook, al een en ander aan ‘soul searching’ heeft gedaan… gaan wij, Esther Fokkens en ik, daar een mooi vervolg op maken. Juist in deze tijd waarin het zelden lijkt te draaien om wie en wat we werkelijk zijn – een ziel – is het goed om hier regelmatig bij stilstaan. Opdat wij niet vergeten hoe mooi, krachtig en wijs we zijn…
Esther Fokkens is holistisch coach en healer. Janneke Leber is medium. Samen brengen we jullie verrassende, laagdrempelige oefeningen en ervaringen om je weer bewuster te worden van wie en wat je eigenlijk bent en wat je hier eigenlijk wilt doen als ziel. Waar loop je tegenaan in dit proces? Een spannend en tegelijkertijd ontspannend weekend.

1 t/m 3 oktober 2021: Mediumschap voor niet-beginners

Ben je al enigszins bekend met het mediumschap? Heb je er al lessen in gehad en kun je al zelf een contact maken? Dan zit je dit weekend goed. Ja, natuurlijk verloopt dat contact maken vaak nog met de nodige hobbels en bobbels, maar hé, daar is dit weekend dus voor. Met liefde en geduld kijk ik met je mee en help je mee in je volgende stap in je mediumschap. Een passie waarin je nooit bent uitgeleerd. En door er even een weekend voor vrij te maken, los van alles, zelfs van de vaste wal, kun je je weer even focussen op waar je nu staat en waar je nu heen gaat.

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-
Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum