web analytics

Agenda

 

 

Een Demonstratie Mediumschap is een kans om eens te kijken hoe dat nou werkt. Aan de hand van bewijs, word er contact gemaakt met overledenen die horen bij iemand in de zaal. Hieronder staan er een aantal genoemd waar je van harte welkom bent. 

Daaronder vind je een aantal mogelijkheden om zelf je mediumschap (verder) te ontwikkelen, of je bewust te worden van de ziel die je bent…

Wie weet tot ziens!

 

Vrijdag 2 juni: Demonstratie Mediumschap bij Harmonia Arnhem

Harmonia Arnhem is een van de oudste spirituele verenigingen van Nederland. Maar… ze bestaan nog steeds! Ik kom er graag demonstreren en laat ontstaan wat er komt. Vaak is dat voor de pauze contacten met overleden dierbaren en na de pauze vaak ook iets met het lezen van voorwerpen die op tafel worden gelegd. Old School Mediumschap. Doet het nog steeds…  ;-))

Tijd: 20.00 uur
Waar: Nieuw Schoonoord 2,
VelpKosten: 10 euro
Reserveren: niet nodig

 

Woensdag  21 juni 2023: Magische Midzomer-Avond met Carmen Vreeburg

Midzomer-avond, de langste dag van het jaar! Een dag om zo lang mogelijk van te genieten. Carmen en ik bieden je daarvoor een prachtig programma aan. In de bossen achter het Ter Eem-klooster in Amersfoort gaan we samen het licht vieren met wat mooie filosofie, een meditatie/visualisatie en een passend ritueel. Om zo even heel bewust stilstaan bij deze bijzondere dag.

Tijd: 20.00 uur
Waar: OLV Ter Eemklooster, Amersfoort
Kosten: 19,95 euro 
Reserveren: reserveren@jannekeleber.nl

 

Zondag 25 juni 2023: Muzikale Demonstratie Mediumschap ‘Bij de Boer’ in het Brabantse Riel!

Dat wordt bijzonder. Een muzikale demonstratie Mediumschap in het weiland tijdens een zonnige zondag-middag. (Bij slecht weer onder een afdak.) Muzikant Lars Zebregs laat zich door Spirit inspireren tot het spelen van een liedje. En op de golven van de muziek komt er een overledene zich melden, waar Myrthe en ik een stem aan geven. Het geheel is altijd weer magisch. 

Zelf meenemen: tuinstoel en lekker eten en drinken. Spirit en wijzelf zorgen voor de rest.

Tijd: 14.00 uur
Waar: Riel. 
Kosten: 15 euro
Reserveren: www.spiritandsoul.nl

Dinsdag 12 september: Spirituele Dienst – Online

Samen met Zwave en Rosita Belkadi verzorgen we weer een prachtige online Spirituele Dienst. Wat kun je verwachten? Je meld je aan, je krijgt de Zoom-link, je komt ‘binnen’ en dan volgt een feest van  inspiratie, muziek, filmpjes en contacten met overleden dierbaren. Alles bij elkaar noemen wij dit: een Feest van Licht en Mediumschap, met extra aandacht voor Het Hogere en in goed gezelschap, want… God komt ook!

Tijd: 20.00 uur
Waar: online
Kosten:  vrijwillige bijdrage
Reserveren: welkom@zwave-weesp.nl

Meerdaagses Mediumschap:

23 t/m 26 november 2023  4-Daagse Mediumschap, samen met Myrthe Bruinzeel  

Een 4-Daagse voor in totaal maximaal 20 mensen. We zullen in 2 groepen werken; eentje voor wat meer beginners en een voor wat meer gevorderden.Myrthe en zorgen voor een afwisselend programma waarin voor het plezier in het bezig zijn met het mediumschap een grote rol zal spelen. Maar tegelijkertijd zoeken we graag de diepgang op. Kan dat samen? Er is maar 1 manier om daar achter te komen…

Waar: Klooster Denekamp, Gravenallee 30, 7591 PE DenekampKosten: € 535,-Aanmelden: www.spiritandsoul.nl/specials

12 t/m 16 juni 2023: 5-Daagse Mediumschap met Mediumschap XXL

Zo bijzonder dit: samen met 6 andere collega’s, bieden wij deze mooie 5-daagse aan. De in totaal 7 superprofessionele topmediums die hieraan meewerken zijn: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Rosita Belkadi, Diana Mullock Houwer, Laura Hertel, Ilse Velle en ikzelf. We zullen een vol programma van 5 lesdagen voor jullie samenstellen, helemaal in het teken van Mediumschap en wel voor alle niveau’s. Dit alles vindt plaats in De Beukenhof, in het Brabantse Biezenmortel, waar we eten, drinken, lessen, demonstreren, mediteren en slapen.

Waar: Voormalig klooster De Beukenhof, BiezenmortelTijd:  van maandag ma. 12 t/m vr. 16 juniKosten: € 725,- inclusief eten, koffie/thee/water. Op basis van een 1-persoons kamer.Meer info en aanmelden: www.mediumschapxxl.nl

 

Save Your Soul-weekenden  op Texel 2023:

In de heerlijke herberg De Zeven Provinciën op Texel, waar we ook eten en overnachten, verzorg ik 5 keer per jaar een verwen- en leerweekend voor je ziel. Met meditaties, oefeningen, contemplaties, herkenning en gezelligheid. Het feit dat we op een prachtig eiland zijn, draagt al bij aan het even loslaten van de wal en daarmee van het alledaagse. Om zo alle ruimte kunnen geven aan wie je in essentie bent: je ziel. Hieronder zie je wat ik wanneer kom doen:

 

Weekenden van de Ziel, Texel, 2023

Het weekend van de ziel is er voor iedereen die interesse heeft in het ervaren van zijn of haar ziel. Ik zeg altijd: je hebt geen ziel, je bent een ziel. In een aards lichaam, maar toch: een ziel. Die ziel is onsterfelijk en wijs en groots… Dus zo jammer dat we daar nooit iets over leren in ons leven. Tenzij… je ernaar op zoek gaat. Tijdens het Weekend van de Ziel bieden medium/coach Esther Fokkens en ik je in een kleine groep de mogelijkheid om op een leuke en laagdrempelige manier je eigen ziel te ervaren. Visualisaties, meditaties, oefeningen en als het kan gaan we ook het mooie eiland op. 

Wil je het meemaken? Van harte welkom!

Data  weekenden 2023:

– 17 t/m 19 febr. (VOL)

– 5 t/m 7 mei (VOL)

– EXTRA WEEKEND omdat het zo hard gaat: 14 t/m 16 juli ! 

– 29 sept. t/m 1 okt.

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-

Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

Mediumschaps-weekend: DEMONSTREREN KUN JE LEREN! – vr-avond 10 nov. t/m zo.-middag 12 nov.  op Texel 2023:

In november verzorg ik op Texel altijd weer een speciaal weekend Mediumschap. Dit jaar: de ins & outs van Demonstreren voor een zaal. Dit weekend is dan ook alleen voor mensen die al contacten kunnen maken en die zich nu hier (verder) in willen ontwikkelen. Voorbereiding, presentatie, werken met de energie van de zaal, do’s & don’ts, omgaan met moeilijke ontvangers… Het komt allemaal aan bod. En… we gaan het natuurlijk ook echt doen, voor echte mensen!

Wanneer: vr.-avond 10 nov. vanaf 20.00 uur t/m zo.middag 12 nov. 16.00 uur.Waar: Herberg de Zeven Provincien, Oudeschild, TexelKosten: vanaf 375 euroMeer info en reserveren: janneke@jannekeleber.nl

 

 

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum
KvK: 32-059509