web analytics

Agenda

     

   Overzicht van demonstraties en andere activiteiten:

 

Een demonstratie mediumschap is altijd bijzonder. Het geeft nieuwe mensen de kans om eens kennis te maken met het mediumschap en te kijken hoe mediums werken. En mensen die er al vertrouwd mee zijn, ervaren het vaak als een avondje in een warm bad met Spirit.

 

Donderdag 15 sept: Benefiet Demonstratie Mediumschap met de 7 mediums van XXL!

Mediumschap XXL is een cooperatie van 7 mediums: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Ilse Velle, Rosita Belkadi, Diana Mulock Houwer, Laura Hertel en ik. Samen brengen we mooie dingen in de wereld, zoals een les-week in juni, maar ook deze benefiet-demonstratie voor een kindertehuis in India! Wil je mediumschap op XXL-niveau zien? Kom dan lekker naar Amersfoort deze avond. En draag daarmee ook nog bij aan het weer een beetje mooier maken van de wereld.

Tijd: 20.00 uur
Waar: Kapel Onze Lieve Vrouwen ter Eem-klooster, Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort

Kosten: € 15,-

Zondag 18 sept: Spirituele Dienst, i.s.m. Zwave Weesp en Rosita Belkadi

Een spirituele dienst is een genre apart; het is een demo mediumschap, maar dan ‘deluxe’. Dat wil zeggen: met speciale aandacht voor de grote Spirit achter de spirituele wereld. God, het Licht, de Bron, hoe je het ook maar noemt. Dus er is ruimte voor een invocatie, een geïnspireerd woord, het maken van contacten en muziek. Een prachtige manier om je zondag wat extra diepgang en kleur te geven. 

Tijd: 11.00 – 12.30 uur
Waar: wordt binnenkort bekend gemaakt
Kosten: vrijwillige bijdrage
Reserveren: welkom@zwave-weesp.nl

Do. 29 sept: Muzikale Demo, samen met Myrthe Bruinzeel en Lars Zebregs in Bussum!


Mensen, dit is zoiets bijzonders…. Lars is muzikant, maar hij heeft ook een opleiding mediumschap gevolgd. Hij neemt plaats achter zijn keyboard, waarna Spirit hem ingeeft wat hij mag gaan spelen en zingen. Aan de hand daarvan voelen Myrthe en ik welke overleden dierbare van jullie daar bij hoort en maken wij daar contact mee. Het geheel is zo intens en via de muziek voelt Spirit zó dichtbij… Ik zou zeggen: kom, geniet en laat je raken. Want als muziek iets goed kan…

Tijd: 20.00 uur
Waar: Majella Kapel, Iepenlaan 26 Bussum
Kosten: € 15,00
Reserveren: reserveren@jannekeleber.nl

 

Vr. 14 okt: Demonstratie Mediumschap bij Harmonia Arnhem. 


Harmonia Arnhem is een spirituele verening met een lange geschiedenis. Nog altijd weten voorzitters Maarten en Lia de boel levendig te houden. Ik kom er dan ook graag een demo geven, dit keer samen met Frank Osinga. We krijgen altijd de vrijheid om de avond ‘te laten ontstaan’. Dus voor alles en iedereen een verrassing wat Spirit voor ons in petto heeft!

Tijd: 20.00 uur
Waar: Nieuw Schoonoord 2, Velp
Kosten: € 10,00
Reserveren: niet nodig 

 

Donderdag 20 oktober: Nóg een keer het muzikale feestje met Lars en Myrthe, maar dan in het klooster van Goirle!

Tijd: 20.00 uur
Waar: Nieuwker 2, Goirle
Kosten: € 15,-
Reserveren: www.spiritandsoul.nl/specials

 

Donderdag 24 november: omdat we op tournee lijken te zijn: bovenstaand muziek-feest ook nog een keer in Friesland! Gegevens volgen nog.

Tijd: 20.00 uur
Waar: 
Kosten: € 15,-
Reserveren: www.spiritandsoul.nl/specials

 

 

Zondag 27 november: Spirituele Dienst Amersfoort, samen met een hele groep studenten

John en Joke van Spiritualist Church Amersfoort organiseren elke maand een gratis spirituele dienst. Dat is een demonstratie mediumschap, maar dan met extra aandacht voor Het Hogere, God, de Liefde, hoe je het ook maar het liefste noemt. In elk geval de kracht achter alles die dus alles mogelijk maakt. 
Voor deze editie hebben ze gevraagd of ik hem in wil vullen samen met een groep oud-studenten. Nou, dat wilden we heel graag! We hebben ons een jaar lang voorbereid en we gaan ons openstellen om iets heel moois te laten gebeuren. Zin om erbij te zijn?

Tijd: 11.30 – 13.00 uur
Waar: Denksportcentrum Amersfoort Nijverheidsweg 76c 3812PM Amersfoort
Kosten: geen
Reserveren: hoeft niet

Meerdaagses Mediumschap:
3 t/m 6 november 2022: 4-Daagse Mediumschap, samen met Myrthe Bruinzeel

                                      – VOL! – Er is nog wel plek voor de 4-Daagse van 23 t/m 26 maart.

Een 4-Daagse voor in totaal maximaal 30 mensen. We zullen in 2 groepen werken; eentje voor wat meer beginners en een voor wat meer gevorderden.
Myrthe en zorgen voor een afwisselend programma waarin voor het plezier in het bezig zijn met het mediumschap een grote rol zal spelen. Maar tegelijkertijd zoeken we graag de diepgang op. Kan dat samen? Er is maar 1 manier om daar achter te komen…

Waar: Klooster Denekamp, Gravenallee 30, 7591 PE Denekamp
Kosten: € 535,-
Aanmelden: www.spiritandsoul.nl/specials

12 t/m 16 juni 2023: 5-Daagse Mediumschap met Mediumschap XXL

Zo bijzonder dit: samen met 6 andere collega’s, bieden wij deze mooie 5-daagse aan. De in totaal 7 superprofessionele topmediums die hieraan meewerken zijn: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Rosita Belkadi, Diana Mullock Houwer, Laura Hertel, Ilse Velle en ikzelf. We zullen een vol programma van 5 lesdagen voor jullie samenstellen, helemaal in het teken van Mediumschap en wel voor alle niveau’s. Dit alles vindt plaats in De Beukenhof, in het Brabantse Biezenmortel, waar we eten, drinken, lessen, demonstreren, mediteren en slapen.

Waar: Voormalig klooster De Beukenhof, Biezenmortel
Tijd:  van maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni
Kosten: € 725,- inclusief eten, koffie/thee/water. Op basis van een 1-persoons kamer.
Meer info en aanmelden: www.mediumschapxxl.nl

 


Save Your Soul-weekenden  op Texel 2022 / 2023:

In de heerlijke herberg De Zeven Provinciën op Texel, waar we ook eten en overnachten, verzorg ik 3 keer per jaar een verwen- en leerweekend voor je ziel. Met meditaties, oefeningen, contemplaties, herkenning en gezelligheid. Het feit dat we op een prachtig eiland zijn, draagt al bij aan het even loslaten van de wal en daarmee van het alledaagse. Om zo alle ruimte kunnen geven aan wie je in essentie bent: je ziel.

OMDAT ZE ALLEMAAL ZO SNEL VOL ZATEN:       —     EXTRA, EXTRA –
Vr.-avond 7 t/m zo.-middag okt ’22: Mediumschap: De Diepte in!
Dit is een bijzonder weekend. Want zo in oktober, dan wordt het al donkerder en kraakt de herberg in de herfstwind. Ideale omstandigheden om lekker even een lang weekend bezig te zijn met mediumschap!

Dit weekend gaan we dan ook lekker intensief trainen en… de diepte in! Contacten uitdiepen en ook van ziel tot ziel kijken hoe we nog meer tot de kern kunnen komen. Want: niets zo mooi voor de klant als wij dat kunnen brengen. Dus kun je zelf een contact maken en ben je klaar voor de volgende laag: geef je op en geniet!

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-
Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

 

Weekenden van de Ziel 2023

Het weekend van de ziel is er voor iedereen die interesse heeft in het ervaren van zijn of haar ziel. 
Ik zeg altijd: je hebt geen ziel, je bent een ziel. In een aards lichaam, maar toch: een ziel. Die ziel is onsterfelijk en wijs en groots… Dus zo jammer dat we daar nooit iets over leren in ons leven. Tenzij… je ernaar op zoek gaat. 
Tijdens het Weekend van de Ziel bieden medium/coach Esther Fokkens en ik je, in een kleine groep, de mogelijkheid om op een leuke en laagdrempelige manier je eigen ziel te ervaren. Visualisaties, meditaties, oefeningen en als het kan gaan we ook het mooie eiland op. 

Wil je het meemaken? Van harte welkom!

Data  weekenden 2023:

17 t/m 19 febr.
19 t/m 21 mei
29 sept. t/m 1 okt.

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-

Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

 

 

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum
Reg.nr. KvK: 32-059509-000