web analytics

Agenda

 

 Overzicht van demonstraties en andere activiteiten:

 

Tijdens een demonstratie, of een Zoom-show, of een Spirituele Dienst kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met het mediumschap en met een medium. Zo kun je zien dat er niets engs aan is en dat het ook niks te maken heeft met hocus pocus. Vaak doe ik dit soort demonstraties samen met een collega. Dat is leuk voor de afwisseling en zo kun je ook goed het verschil tussen twee mediums zien.

Vrijdag 24 sept: Demonstratie Mediumschap Harmonia Arnhem

Samen met Ilse Velle verzorg ik een heerlijke avond Mediumschap bij een van de alleroudste spirituele verenigingen van Nederland: Harmonia Arnhem. En toch zullen we werken anno 2021. Wat ons betreft is dat: vrijuit, experimenterend en zo de spirituele wereld alle ruimte gevend. Voor ons altijd weer een feestje om te doen en hopelijk voor jullie om te beleven!

Tijd: 20.00 uur
Waar: Harmonia Arnhem, Nieuw Schoonoord 2, Velp
Kosten: € 8,50
Reserveren niet nodig

 

Zondag 24 okt: Spirituele Dienst

Een Spirituele Dienst is een demonstratie Mediumschap, maar dan met extra aandacht voor Het Hogere. Een gebed, geïnspireerd spreken en we meer aandacht voor God in alles wat we doen. Wij, Frank Osinga, Anita Kijf, Rosita Belkadi en ik doen het in elk geval altijd met liefde. En die sfeer van liefde is altijd heel sterk aanwezig.
Gelukkig kunnen we nu weer live, in de Synagoge in Weesp. Daar is de sfeer heel fijn, maar de ruimte beperkt, dus… wel even reserveren. 

Tijd: 11.00 uur
Waar: Synagoge Weesp, Nieuwstraat 1, Weesp
Kosten: vrijwillige bijdrage aan het eind
Reserveren: welkom@zwave-weesp.nl


Donderdag 14 april: Supergave Muzikale Demo samen met Myrthe Bruinzeel en Lars Zeebregs!!!

Mensen, dit is zoiets bijzonders…. Lars is muzikant, maar hij heeft ook een opleiding mediumschap gevolgd. Hij neemt plaats achter de vleugel, waarna Spirit hem ingeeft wat hij mag gaan spelen en zingen. Aan de hand daarvan voelen Myrthe en ik welke overleden dierbare van jullie daar bij hoort en maken wij daar contact mee. Het geheel is zo intens en via de muziek voelt Spirit zó dichtbij… Ik zou zeggen: kom, geniet en laat je raken. Want als muziek iets goed kan… 

Tijd: 20.00 uur
Waar: Majella Kapel, Iepenlaan 26 Bussum
Kosten: € 15,00
Reserveren: reserveren@jannekeleber.nl

 

Donderdag 28 april: Supergave Muzikale Demo samen met Myrthe Bruinzeel en Lars Zeebregs!!!

Mensen, dit is zoiets bijzonders…. Lars is muzikant, maar hij heeft ook een opleiding mediumschap gevolgd. Hij neemt plaats achter de vleugel, waarna Spirit hem ingeeft wat hij mag gaan spelen en zingen. Aan de hand daarvan voelen Myrthe en ik welke overleden dierbare van jullie daar bij hoort en maken wij daar contact mee. Het geheel is zo intens en via de muziek voelt Spirit zó dichtbij… Ik zou zeggen: kom, geniet en laat je raken. Want als muziek iets goed kan…

Tijd: 20.00 uur
Waar: Laurentiuskerk, Duivelsbruglaan 1, Breda
Kosten: € 15,-
Reserveren: www.spiritandsoul.nl/specials

 

Meerdaagses Mediumschap:
21 t/m 24 april: 4-Daagse Mediumschap, samen met Myrthe Bruinzeel   

Een 4-Daagse voor in totaal maximaal 30 mensen. We zullen in 2 groepen werken; eentje voor wat meer beginners en een voor wat meer gevorderden.
Myrthe en zorgen voor een afwisselend programma waarin voor het plezier in het bezig zijn met het mediumschap een grote rol zal spelen. Maar tegelijkertijd zoeken we graag de diepgang op. Kan dat samen? Er is maar 1 manier om daar achter te komen…

Waar: Klooster Denekamp, Gravenallee 30, Denekamp
Kosten: € 535,-
Aanmelden: www.spiritandsoul.nl/specials

29 mei t/m 3 juni 2022: 5-Daagse Mediumschap met Mediumschap XXL

Zo bijzonder dit: samen met 6 andere collega’s, bieden wij deze mooie 5-daagse aan. De in totaal 7 superprofessionele topmediums die hieraan meewerken zijn: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Rosita Belkadi, Diana Mullock Houwer, Laura Hertel, Ilse Velle en ikzelf. We zullen een vol programma van 5 lesdagen voor jullie samenstellen, helemaal in het teken van Mediumschap en wel voor alle niveau’s. Dit alles vindt plaats in De Beukenhof, in het Brabantse Biezenmortel, waar we eten, drinken, lessen, demonstreren, mediteren en slapen.

Waar: Voormalig klooster De Beukenhof, Biezenmortel
Tijd:  van 30 januari t/m 4 februari na het ontbijt
Kosten: € 725,- inclusief eten, koffie/thee/water. Op basis van een 1-persoons kamer.
Meer info en aanmelden: www.mediumschapxxl.nl

 


Save Your Soul-weekenden 2021:

In de heerlijke herberg De Zeven Provinciën op Texel, waar we ook eten en overnachten, verzorg ik 3 keer per jaar een verwen- en leerweekend voor je ziel. Met meditaties, oefeningen, contemplaties, herkenning en gezelligheid. Het feit dat we op een prachtig eiland zijn, draagt al bij aan het even loslaten van de wal en daarmee van het alledaagse. Om zo alle ruimte kunnen geven aan wie je in essentie bent: je ziel.

29 t/m 31 okotober: Het Weekend van de Ziel, door Esther Fokkens & Janneke Leber

We zijn allemaal een ziel. Die nu is geïncarneerd op aarde, in een aards jasje, maar toch blijven we in de kern die ziel. Alleen, dat vergeten we vaak. Op zich niet zo raar, want thuis, op school, in de media of waar dan ook: niemand heeft het erover. En toch is die ziel met een reden naar het aardse gekomen.

Herinneren we ons de ziel die we zijn? En lukt het om hier te doen wat we ten diepste zouden willen doen? In dit weekend staan we daar, in alle rust bij stil. Ruimte voor de ziel dus.
Esther Fokkens is holistisch coach en healer. Janneke Leber is medium. Samen brengen we jullie verrassende, laagdrempelige oefeningen en ervaringen om je weer bewuster te worden van wat je eigenlijk bent en hoe wijs dat stuk van ons is. Waar loop je tegenaan in dit proces? Een spannend en tegelijkertijd ontspannend weekend.

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-
Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com


Data Save Your Soul-weekenden 2022:  (inhoud volgt nog)

– 18 t/m 20 maart: 
– 10 t/m 12 juni
– 7 t/m 9 juni

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum