web analytics

Agenda

    

   Overzicht van demonstraties en andere activiteiten:

 

27 & 28 augustus: Lesweekend ‘Verbeter je Privé-consulten’ in Weesp!

Tijdens dit weekend neem ik je mee naar de ins & outs van een privé-consult. Want boy, wat valt daar veel over te leren! Aan de orde komen onder andere:

– Hoe bouw je een consult goed op?
– Hoe ga je om met lastige situaties?
– Hoe ga je de diepte in?
En meer…

We gaan het er niet alleen over hebben, we gaan het ook doen! Niet op mede-studenten, maar op echte klanten die zich vrijwillig ter beschikking stellen. Belangrijk is dat jij zelf al contact kunt maken. En dat je nieuwsgierig bent naar dit onderwerp.

Tijd: zaterdag 27 en zondag 28 aug. van 10.00 – 16.00 uur
Waar: Synagoge te Weesp
Kosten: € 190,-
Reserveren: www.zwave-weesp/Agenda

 

Donderdag 15 sept: Benefiet Demonstratie Mediumschap met de 7 mediums van XXL!

Mediumschap XXL is een cooperatie van 7 mediums: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Ilse Velle, Rosita Belkadi, Diana Mulock Houwer, Laura Hertel en ik. Samen brengen we mooie dingen in de wereld, zoals een les-week in juni, maar ook deze benefiet-demonstratie voor een kindertehuis in India! Wil je mediumschap op XXL-niveau zien? Kom dan lekker naar Amersfoort deze avond. En draag daarmee ook nog bij aan het weer een beetje mooier maken van de wereld.

Tijd: 20.00 uur
Waar: Kapel Onze Lieve Vrouwen ter Eem-klooster, Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort
Kosten: € 15,-

Do. 29 sept: Muzikale Demo, samen met Myrthe Bruinzeel en Lars Zebregs in Bussum!


Mensen, dit is zoiets bijzonders…. Lars is muzikant, maar hij heeft ook een opleiding mediumschap gevolgd. Hij neemt plaats achter zijn keyboard, waarna Spirit hem ingeeft wat hij mag gaan spelen en zingen. Aan de hand daarvan voelen Myrthe en ik welke overleden dierbare van jullie daar bij hoort en maken wij daar contact mee. Het geheel is zo intens en via de muziek voelt Spirit zó dichtbij… Ik zou zeggen: kom, geniet en laat je raken. Want als muziek iets goed kan…

Tijd: 20.00 uur
Waar: Majella Kapel, Iepenlaan 26 Bussum
Kosten: € 15,00
Reserveren: reserveren@jannekeleber.nl

 

Donderdag 20 oktober: Nóg een keer dit muzikale feestje, maar dan in het klooster van Goirle!

Tijd: 20.00 uur
Waar: Nieuwker 2, Goirle
Kosten: € 15,-
Reserveren: www.spiritandsoul.nl/specials

 

 

Zondag 27 november: Spirituele Dienst Amersfoort, samen met een hele groep studenten

John en Joke van Spiritualist Church Amersfoort organiseren elke maand een gratis spirituele dienst. Dat is een demonstratie mediumschap, maar dan met extra aandacht voor Het Hogere, God, de Liefde, hoe je het ook maar het liefste noemt. In elk geval de kracht achter alles die dus alles mogelijk maakt. 
Voor deze editie hebben ze gevraagd of ik hem in wil vullen samen met een groep oud-studenten. Nou, dat wilden we heel graag! We hebben ons een jaar lang voorbereid en we gaan ons openstellen om iets heel moois te laten gebeuren. Zin om erbij te zijn?

Tijd: 11.30 – 13.00 uur
Waar: Denksportcentrum Amersfoort Nijverheidsweg 76c 3812PM Amersfoort
Kosten: geen
Reserveren: hoeft niet

Meerdaagses Mediumschap:
3 t/m 6 november 2022: 4-Daagse Mediumschap, samen met Myrthe Bruinzeel 

Een 4-Daagse voor in totaal maximaal 30 mensen. We zullen in 2 groepen werken; eentje voor wat meer beginners en een voor wat meer gevorderden.
Myrthe en zorgen voor een afwisselend programma waarin voor het plezier in het bezig zijn met het mediumschap een grote rol zal spelen. Maar tegelijkertijd zoeken we graag de diepgang op. Kan dat samen? Er is maar 1 manier om daar achter te komen…

Waar: Klooster Denekamp, Gravenallee 30, 7591 PE Denekamp
Kosten: € 535,-
Aanmelden: www.spiritandsoul.nl/specials

12 t/m 16 juni 2023: 5-Daagse Mediumschap met Mediumschap XXL

Zo bijzonder dit: samen met 6 andere collega’s, bieden wij deze mooie 5-daagse aan. De in totaal 7 superprofessionele topmediums die hieraan meewerken zijn: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Rosita Belkadi, Diana Mullock Houwer, Laura Hertel, Ilse Velle en ikzelf. We zullen een vol programma van 5 lesdagen voor jullie samenstellen, helemaal in het teken van Mediumschap en wel voor alle niveau’s. Dit alles vindt plaats in De Beukenhof, in het Brabantse Biezenmortel, waar we eten, drinken, lessen, demonstreren, mediteren en slapen.

Waar: Voormalig klooster De Beukenhof, Biezenmortel
Tijd:  van maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni
Kosten: € 725,- inclusief eten, koffie/thee/water. Op basis van een 1-persoons kamer.
Meer info en aanmelden: www.mediumschapxxl.nl

 


Save Your Soul-weekenden 2022:

In de heerlijke herberg De Zeven Provinciën op Texel, waar we ook eten en overnachten, verzorg ik 3 keer per jaar een verwen- en leerweekend voor je ziel. Met meditaties, oefeningen, contemplaties, herkenning en gezelligheid. Het feit dat we op een prachtig eiland zijn, draagt al bij aan het even loslaten van de wal en daarmee van het alledaagse. Om zo alle ruimte kunnen geven aan wie je in essentie bent: je ziel.

OMDAT ZE ALLEMAAL ZO SNEL VOL ZATEN:       —     EXTRA, EXTRA —

 

Vr.-avond 2 t/m zo.-middag september: Het Weekend van de Ziel, door Esther Fokkens & Janneke Leber

We zijn allemaal een ziel. Die nu is geïncarneerd op aarde, in een aards jasje, maar toch blijven we in de kern die ziel. Alleen, dat vergeten we vaak. Op zich niet zo raar, want thuis, op school, in de media of waar dan ook: niemand heeft het erover. En toch is die ziel met een reden naar het aardse gekomen.

Herinneren we ons de ziel die we zijn? En lukt het om hier te doen wat we ten diepste zouden willen doen? In dit weekend staan we daar, in alle rust bij stil. Ruimte voor de ziel dus.
Esther Fokkens is holistisch coach en healer. Janneke Leber is medium. Samen brengen we jullie verrassende, laagdrempelige oefeningen en ervaringen om je weer bewuster te worden van wat je eigenlijk bent en hoe wijs dat stuk van ons is. Waar loop je tegenaan in dit proces? Een spannend en tegelijkertijd ontspannend weekend.

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-
Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

Vr.-avond 7 t/m zo.-middag okt: Mediumschap, met Janneke Leber

Dit is een bijzonder weekend. Want zo in oktober, dan wordt het al donkerder en kraakt de herberg in de herfstwind. Ideale omstandigheden om lekker even een lang weekend bezig te zijn met mediumschap!

Dit weekend gaan we dan ook lekker intensief trainen en… de diepte in! Contacten uitdiepen en ook van ziel tot ziel kijken hoe we nog meer tot de kern kunnen komen. Want: niets zo mooi voor de klant als wij dat kunnen brengen. Dus kun je zelf een contact maken en ben je klaar voor de volgende laag: geef je op en geniet!

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-
Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

 

 

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum