web analytics

Agenda

Een demonstratie Mediumschap is een kans om eens te kijken hoe dat nou werkt. Aan de hand van bewijs, word er contact gemaakt met overledenen die horen bij iemand in de zaal. Hieronder staan er een aantal genoemd waar je van harte welkom bent. 

Daaronder vind je een aantal mogelijkheden om zelf je mediumschap (verder) te ontwikkelen, of je bewust te worden van de ziel die je bent…

Wie weet tot ziens!

Donderdag 2 februari 2023: Avond van de Ziel

In mijn beleving hebben we geen ziel, maar zijn we een ziel. We bestonden al voordat we in dit lichaam zaten en we zullen ook blijven bestaan als we dit lichaam ooit weer verlaten. Maar wat is dat eigenlijk, de ziel? Hoe ervaar je die? En wat heeft die te vertellen? Nou, een heleboel, maar dan op een hele andere manier dan hoe ons hoofd dat doet. 

De Avond van de Ziel is een luchtige avond. Een avond om naar te luisteren en om te ervaren. Een avond die aanzet tot (anders) nadenken. En daarna… weer zielsgelukkig naar huis.

Tijd: 20.00 uur
Waar: Koffiekamer Majella Kapel, Iepenlaan 26, Bussum
Kosten: 15 euro (contant, bij de kassa).
Reserveren: reserveren@jannekeleber.nl

 

Dinsdag 14 maart: Spirituele Dienst – Online

Samen met Zwave en Rosita Belkadi verzorgen we weer een prachtige online Spirituele Dienst. Wat kun je verwachten? Je meld je aan, je krijgt de Zoom-link, je komt ‘binnen’ en dan volgt een feest van  inspiratie, muziek, filmpjes en contacten met overleden dierbaren. Alles bij elkaar noemen wij dit: een Feest van Licht en Mediumschap, met extra aandacht voor Het Hogere en in goed gezelschap, want… God komt ook!

Tijd: 20.00 uur
Waar: online
Kosten:  vrijwillige bijdrage
Reserveren: welkom@zwave-weesp.nl

 

Vrijdag 12 mei: Demonstratie Mediumschap in Weesp

Een avondje met collega Frank Osinga van Zwave-Weesp. Op een fijne, bezielde plek in Weesp: de Synagoge. 

Frank en ik maken contacten met overleden dierbaren. En Spirit zorgt dat of je nou wel of niet een contact krijgt, je sowieso wordt geraakt…

Tijd: 20.00 uur
Waar: Nieuwstraat 3, Weesp
Kosten: 15 euro 
Reserveren: welkom@zwave-weesp.nl

 

Vrijdag 2 juni: Demonstratie Mediumschap bij Harmonia Arnhem

Harmonia Arnhem is een van de oudste spirituele verenigingen van Nederland. Maar… ze bestaan nog steeds! Ik kom er graag demonstreren en laat ontstaan wat er komt. Vaak is dat voor de pauze contacten met overleden dierbaren en na de pauze vaak ook iets met het lezen van voorwerpen die op tafel worden gelegd. Old School Mediumschap. Doet het nog steeds…  ;-))

Tijd: 20.00 uur
Waar: Nieuw Schoonoord 2, Velp
Kosten: 10 euro
Reserveren: niet nodig

 

 

Meerdaagses Mediumschap:
23 t/m 26 maart 2023  4-Daagse Mediumschap, samen met Myrthe Bruinzeel  — VOL! — Er is nog wel plek in november: 23 t/m 26 nov. 2023

Een 4-Daagse voor in totaal maximaal 20 mensen. We zullen in 2 groepen werken; eentje voor wat meer beginners en een voor wat meer gevorderden.
Myrthe en zorgen voor een afwisselend programma waarin voor het plezier in het bezig zijn met het mediumschap een grote rol zal spelen. Maar tegelijkertijd zoeken we graag de diepgang op. Kan dat samen? Er is maar 1 manier om daar achter te komen…

Waar: Klooster Denekamp, Gravenallee 30, 7591 PE Denekamp
Kosten: € 535,-
Aanmelden: www.spiritandsoul.nl/specials

12 t/m 16 juni 2023: 5-Daagse Mediumschap met Mediumschap XXL

Zo bijzonder dit: samen met 6 andere collega’s, bieden wij deze mooie 5-daagse aan. De in totaal 7 superprofessionele topmediums die hieraan meewerken zijn: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Rosita Belkadi, Diana Mullock Houwer, Laura Hertel, Ilse Velle en ikzelf. We zullen een vol programma van 5 lesdagen voor jullie samenstellen, helemaal in het teken van Mediumschap en wel voor alle niveau’s. Dit alles vindt plaats in De Beukenhof, in het Brabantse Biezenmortel, waar we eten, drinken, lessen, demonstreren, mediteren en slapen.

Waar: Voormalig klooster De Beukenhof, Biezenmortel
Tijd:  van maandag ma. 12 t/m vr. 16 juni
Kosten: € 725,- inclusief eten, koffie/thee/water. Op basis van een 1-persoons kamer.
Meer info en aanmelden: www.mediumschapxxl.nl

 


Save Your Soul-weekenden  op Texel 2023:

In de heerlijke herberg De Zeven Provinciën op Texel, waar we ook eten en overnachten, verzorg ik 5 keer per jaar een verwen- en leerweekend voor je ziel. Met meditaties, oefeningen, contemplaties, herkenning en gezelligheid. Het feit dat we op een prachtig eiland zijn, draagt al bij aan het even loslaten van de wal en daarmee van het alledaagse. Om zo alle ruimte kunnen geven aan wie je in essentie bent: je ziel. Hieronder zie je wat ik wanneer kom doen:

 

Weekenden van de Ziel, Texel, 2023

Het weekend van de ziel is er voor iedereen die interesse heeft in het ervaren van zijn of haar ziel. 
Ik zeg altijd: je hebt geen ziel, je bent een ziel. In een aards lichaam, maar toch: een ziel. Die ziel is onsterfelijk en wijs en groots… Dus zo jammer dat we daar nooit iets over leren in ons leven. Tenzij… je ernaar op zoek gaat. 
Tijdens het Weekend van de Ziel bieden medium/coach Esther Fokkens en ik je in een kleine groep de mogelijkheid om op een leuke en laagdrempelige manier je eigen ziel te ervaren. Visualisaties, meditaties, oefeningen en als het kan gaan we ook het mooie eiland op. 

Wil je het meemaken? Van harte welkom!

Data  weekenden 2023:

– 17 t/m 19 febr. (VOL)

– 5 t/m 7 mei

– EXTRA WEEKEND omdat het zo hard gaat: 14 t/m 16 juli! 

– 29 sept. t/m 1 okt.

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-

Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

Mediumschaps-weekend: DEMONSTREREN KUN JE LEREN! – vr-avond 10 nov. t/m zo.-middag 12 nov.  op Texel 2023:

In november verzorg ik op Texel altijd weer een speciaal weekend Mediumschap. Dit jaar: de ins & outs van Demonstreren voor een zaal. Dit weekend is dan ook alleen voor mensen die al contacten kunnen maken en die zich nu hier (verder) in willen ontwikkelen. Voorbereiding, presentatie, werken met de energie van de zaal, do’s & don’ts, omgaan met moeilijke ontvangers… Het komt allemaal aan bod. En… we gaan het natuurlijk ook echt doen, voor echte mensen!

Wanneer: vr.-avond 10 nov. vanaf 20.00 uur t/m zo.middag 12 nov. 16.00 uur.
Waar: Herberg de Zeven Provincien, Oudeschild, Texel
Kosten: vanaf 375 euro
Meer info en reserveren: janneke@jannekeleber.nl

 

 

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum
Reg.nr. KvK: 32-059509-000