web analytics

Agenda

Overzicht van demonstraties en andere activiteiten:

Tijdens een demonstatie kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met het mediumschap en met een medium. Zo kun je zien dat er niets engs aan is en dat het ook niks te maken heeft met hocuspocus. Er komen een paar hele leuke demonstraties aan, waarbij ik vaak samenwerk met een collega. Dat is leuk voor de afwisseling en zo kun je ook goed het verschil tussen 2 mediums zien.

Demonstraties en lezingen:

 
Zondag 13 september : Een Spirituele Dienst

We verzorgen deze Dienst met een gepassioneerd team van zeer ervaren mediums: Kitty Woud, Rosita Belkadi, Frank Osinga, Anita Kijf en ikzelf. We vieren het Mediumschap, maar wel in het Grotere Licht van het Goddelijke. Met muziek, inspiratie, invocatie en twee demonstraties! Heerlijke middagen om te doen en om mee te maken!

Maar gezien de situatie, kan dit alles niet in de zaal en doen we het ‘gewoon’ online, via Zoom! Hoe dat kan? De spirituele wereld is niet afhankelijk van tijd en ook niet van plaats.
Het werkt zo: Je meldt je aan met een mailtje naar Zwave – Weesp, de spirituele community die deze demonstratie organiseert voor ons. Je krijgt dan een linkje toegestuurd waar je op de avond zelf bij aanvang op drukt. En dan… ben je erbij! Je hoeft dus niks te downloaden.

Waar: Thuis, achter je computer
Tijd:  15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur
Entree: gratis, vrijwillige bijdrage achteraf
Reserveren: welkom@zwave-weesp.nl

Donderdag 10 september: Een Interactieve Avond met Spirit, (samen met Myrthe Bruinzeel). NIEUW!

Eindelijk weer eens werken voor een zaal met live publiek! En nu dat dan weer kan willen we er, met inachtneming van de regels, ook iets super-bijzonders van maken. Iets waarbij we dat ‘live’-gevoel extra goed met elkaar kunnen ervaren. En we noemen het: Een Interactieve Avond met Spirit! Dus geen ‘gewone’ demo waarbij wij contacten maken en de zaal mee-leeft, maar een avond waarin we allemaal één zijn met elkaar èn met Spirit. En ja, mogelijk komen er ook overleden dierbaren door en mogelijk komen er persoonlijke boodschappen. Maar dat laten we aan Spirit. Want die weet wat wij, na al die maanden, nodig hebben… Dus wees erbij en laten we gaan voor een mooi en warm samen-zijn. Geschikt voor iedereen.

Waar: Het Witte Kerkje, Hoofdstraat 1, Terheijden
Tijd:  20.00 uur
Entree: € 15,00
Reserveren: info@spiritandsoul.nl

 
Vrijdag 25 september : Demonstratie Mediumschap, Harmonia Arnhem

Jaaaaa, we gaan weer live voor een zaal met mensen die je aan kunt raken! Harmonia Arnhem durft het aan en ik heb er zin in. Ik maak contacten en ik laat Spirit zo veel mogelijk zelf aan het woord, dus wie weet wat er gaat gebeuren! Hoop jullie allemaal weer live te zien!

Waar: Nieuw Schoonoord 2, Arnhem
Tijd:  20.00 uuur
Entree: € 8,50

Zondag 27 september : Een Spirituele Dienst, Amersfoort

Nog een Dienst maar dan weer net even anders. Ook hier: mediumschap & het Goddelijke, maar dan liefdevol georganiseerd door John Eversdijk en Joke Hetem. We maken contacten, er is een geïnspireerd woord, er is healing en… een prachtige sfeer. Of deze dienst live plaatsvindt of via Zoom, laat ik nog weten.

Waar: ?
Tijd:  11.00 – 12.30 uur
Entree: gratis, vrijwillige bijdrage achteraf
Reserveren: info@spiritualistchurch.nl

Donderdag 5 november: Demonstratie Mediumschap met Myrthe Bruinzeel

Eindelijk weer voor een zaal met mensen… als het goed is. Myrthe en ik voelen dat alles is veranderd sinds afgelopen jaar en dus ook het mediumschap. Dus we stellen ons open, we maken vast meerdere contacten, maar misschien komt Spirit ook nog met mooie geïnspireerde woorden voor iedereen, of healing of wat ze ook maar voor verrassingen voor ons hebben. We gaan het beleven!

Waar: Majellakapel, Iepenlaan 26, Bussum
Tijd:  20.00 uur
Entree: € 15,00
Reserveren: reserveren@jannekeleber.nl

Zondag 15 t/m vrijdag 20 november: 5-daagse Mediumschap met Mediumschap XXL

Zo bijzonder dit: samen met 6 andere collega’s, bieden wij deze mooie 5-daagse aan. De in totaal 7 superprofessionele topmediums die hieraan meewerken zijn: Carmen Vreeburg, Myrthe Bruinzeel, Rosita Belkadi, Diana Mullock Houwer, Laura Hertel, Ilse Velle en ikzelf. We zullen een vol programma van 5 lesdagen voor jullie samenstellen, helemaal in het teken van Mediumschap en wel voor alle niveau’s. Dit alles vindt plaats in Kasteel de Berckt in het Limburgse Baarlo, waar we eten, drinken, lessen, demonstreren, mediteren en slapen.

Waar: Kasteel De Berckt in Baarlo
Tijd:  van zondag 15 nov om 13.00 uur tot vrijdag 20 nov na het ontbijt
Kosten: € 595,- inclusief Eten, koffie/thee/water. Op basis van een 1-persoons kamer.
Meer info en aanmelden: www.mediumschapxxl.nl

Zondag 20 december : Een Spirituele Dienst

We verzorgen deze Dienst met een gepassioneerd team van zeer ervaren mediums: Kitty Woud, Rosita Belkadi, Frank Osinga, Anita Kijf en ikzelf. We vieren het Mediumschap, maar wel in het Grotere Licht van het Goddelijke. Met muziek, inspiratie, invocatie en twee demonstraties! Heerlijke middagen om te doen en om mee te maken! En deze editie zal zeker zijn in het licht van de Kerst.

Waar: ?
Tijd:  15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur
Entree: gratis, vrijwillige bijdrage achteraf
Reserveren: welkom@zwave-weesp.nl

 
Donderdag 22 t/m zondag 25 april 2021: 4-Daagse Mediumschap in Ossendrecht

Het wordt een 4-Daagse met twee verschillende groepen: beginners en gevorderden. Maar wel met een gezamenlijk thema: Het Volledige Medium. Daarmee bedoelen we dit: Mediumschap is niet alleen een techniek. Het is belangrijk dat je je eigen ziel steeds beter leert kennen. En dat je leert nadenken over de spirituele wereld. Dat je met vragen van klanten over de spirituele wereld leert omgaan (gevorderden). En dat je leert hoe je je eigen energie verhoogt (beginners). Andere thema’s die aan bod komen:

• Spirituele zelfzorg
• Jouw eigen wijsheid
• Spiritualiteit leven
• Vergeving
• Jouw unieke samenwerking met Spirit leren ontdekken

Dit alles gebeurt vanuit het prachtige klooster De Volksabdij in Ossendrecht, waar we liefdevol verzorgd worden en die is omgeven door heerlijke bossen om tussendoor in te wandelen. We bieden we je de kans om vier dagen lang, los van alles, helemaal bezig te zijn met: het mediumschap.
Myrthe Bruinzeel en Janneke Leber hebben allebei al meer dan 10 jaar een professionele praktijk en delen ook een passie voor het lesgeven. We zoeken altijd naar originele invalshoeken en bieden een grote mate van veiligheid waarin je je als student het beste kunt ontwikkelen.

Naast het lesprogramma overdag, verzorgen we ook een vrijblijvend avondprogramma, waarin we op een luchtige manier bezig zijn met het spirituele en waar we elkaar nog beter leren kennen. Kortom: waar je ook zit in je ontwikkeling: een flinke, maar ook gezellige boost voor je mediumschap!

Prijs: € 525,- (op basis van 2-persoonskamer, ontbijt, lunch, diner en het volledige programma.)
Voor aanmelden en meer informatie: www.spiritandsoul.nl/specials

 

Save Your Soul-weekenden 2020/ 2021:

In de heerlijke herberg De Zeven Provinciën op Texel, waar we ook eten en overnachten, verzorg ik 3 keer per jaar een verwen- en leerweekend voor je ziel. Met meditaties, oefeningen, contemplaties, herkenning en gezelligheid. Het feit dat we op een prachtig eiland zijn, draagt al bij aan het even loslaten van de wal en daarmee van het alledaagse. Om zo alle ruimte kunnen geven aan wie je in essentie bent: je ziel.

23 t/m 25 oktober 2020: Mediumschap voor niet-beginners

Ondertussen een bekend weekend. Heb je al enige mediumschapstraining gehad? Dan is dit weekend het moment om, even los van alles en iedereen, je ontwikkeling een boost te geven. Met elke keer weer andere, uitdagende invalshoeken die jou helpen een nog opener en ontspannener kanaal te worden voor de spirituele wereld. ‘Ze’ zijn altijd enthousiast aanwezig. Jij ook?

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-
Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

5 t/m 7 febr 2021: Het Weekend van de Ziel, door Esther Fokkens & Janneke Leber

We zijn allemaal een ziel. Die nu is geïncarneerd op aarde, in een aards jasje, maar toch blijven we in de kern die ziel. Alleen, dat vergeten we vaak. Op zich niet zo raar, want thuis, op school, in de media of waar dan ook: niemand heeft het erover. En toch is die ziel met een reden naar het aardse gekomen. Herinneren we ons welke reden dat was? En lukt het om hier te doen wat we ten diepste zouden willen doen? In dit weekend staan we daar, in alle rust bij stil. Ruimte voor de ziel dus.
Esther Fokkens is holistisch coach en healer. Janneke Leber is medium. Samen brengen we jullie verrassende, laagdrempelige oefeningen en ervaringen om je weer bewuster te worden van wie en wat je eigenlijk bent en wat je hier eigenlijk wilt doen als ziel. Waar loop je tegenaan in dit proces? Een spannend en tegelijkertijd ontspannend weekend.

4 t/m 6 juni 2021: Het Vervolg-weekend van de Ziel

Voor wie, waar en hoe dan ook, al een en ander aan ‘soul searching’ heeft gedaan… gaan wij, Esther Fokkens en ik, daar een mooi vervolg op maken. Juist in deze tijd waarin het zelden lijkt te draaien om wie en wat we werkelijk zijn – een ziel – is het goed om hier regelmatig bij stilstaan. Opdat wij niet vergeten hoe mooi, krachtig en wijs we zijn…
Esther Fokkens is holistisch coach en healer. Janneke Leber is medium. Samen brengen we jullie verrassende, laagdrempelige oefeningen en ervaringen om je weer bewuster te worden van wie en wat je eigenlijk bent en wat je hier eigenlijk wilt doen als ziel. Waar loop je tegenaan in dit proces? Een spannend en tegelijkertijd ontspannend weekend.

Vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur. Kosten incl. programma, slapen en (heerlijk) eten: vanaf € 375,-
Meer info: janneke@jannekeleber.nl / estherfokkens@gmail.com

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum