web analytics

Agenda

Een Demonstratie Mediumschap is een kans om eens te kijken hoe dat nou werkt, mediumschap. Aan de hand van bewijs, wordt er contact gemaakt met overledenen die horen bij iemand in de zaal. Hieronder staan er een aantal genoemd waar je van harte welkom bent. 

Daaronder vind je een aantal mogelijkheden om zelf je mediumschap (verder) te ontwikkelen, of je bewust te worden van de ziel die je bent…

Wie weet tot ziens!

 

 

Donderdag 6 juni: NIEUW! – Avond met Spirit in het Heart House

Een Avond met Spirit is een demonstratie Mediumschap, maar dan anders. De contacten met overleden dierbaren vormen nog steeds de basis van de avond, maar ik ben ervan overtuigd dat Spirit wil dat iedereen aangeraakt wordt op zo’n avond. En dat kan alleen gebeuren als ik de regie loslaat en die overlaat aan Het Hogere. Misschien wordt het een avond over vertrouwen, of over de Liefde, of over acceptatie. Wie weet? Het hangt allemaal af van het moment en van wie er zijn. Spannend? Ja. Maar het voelt nu al goed.

Tijd: 20.00 uur
Waar: The Heart House, Huizerweg 54 Bussum
Kosten:  15 euro 
Reserveren: reserveren@jannekeleber.nl

 

 

Dinsdag 11 juni: Feest van Verbinding – Online

Samen met Zwave en Rosita Belkadi verzorgen we een paar keer per jaar online dit Feest van Verbinding. Wat kun je verwachten? Je meld je aan, je krijgt de Zoom-link, je komt ‘binnen’ en dan volgt een feest van  inspiratie, muziek, filmpjes en contacten met overleden dierbaren. Dit alles met extra aandacht voor Het Hogere en in goed gezelschap, want… God komt ook!

Tijd: 20.00 uur
Waar: online
Kosten:  vrijwillige bijdrage
Reserveren: welkom@zwave-weesp.nl

 

 

                                   Meerdaagses Mediumschap:

 

 
Ma. 17 t/m vr. 21 juni 2024: De 5-Daagse Mediumschap van Mediumschap XXL

 

Elk jaar weer een feest. De in totaal 5 professionele topmediums die hieraan meewerken zijn: Carmen Vreeburg, Diana Mulock Houwer, Laura Hertel, Ilse Velle en ikzelf. 

We zullen een vol programma van 5 lesdagen voor jullie samenstellen, helemaal in het teken van Mediumschap en voor alle niveau’s. Je kunt kiezen welke groep bij je past (zie wwww.mediumschapxxl.nl) en daarnaast zijn er gastlessen en is er een algemeen programma bestaande uit lezingen, meditaties en workshops. Kortom: hier leer je zo ontzettend veel! 

Daarnaast is het heerlijk om een aantal dagen in het gezelschap te zijn van gelijkgestemden en tussendoor gezellig te hebben met elkaar.

Dit alles vindt plaats in klooster De Beukenhof, in het Brabantse Biezenmortel, waar we eten, drinken, lessen, demonstreren, mediteren en slapen. Deze week is elk jaar weer een overgetelijke ervaring voor iedereen!

Waar: De Beukenhof, Biezenmortel
Tijd:  van maandag ma. 12 t/m vr. 16 juni
Kosten: € 725,- inclusief eten, koffie/thee/water en het hele programma
Op basis van een 1-persoons kamer. Meer info en aanmelden: www.mediumschapxxl.nl

 

 

18 t/m 20 november 2024: 3-Daagse  (VERDER) KENNISMAKEN MET MEDIUMSCHAP  (VOL)

Heb je interesse in Mediumschap?  Is het nieuw voor je of ben je er net mee begonnen? Tijdens deze 3-Daagse gaan we ons er op een natuurlijke en verkennende manier mee bezighouden. Met leuke oefeningen, rustgevende meditaties en veel stof tot nadenken voor als je weer naar huis rijdt. Want bezig zijn met mediumschap maakt je echt bewust van wat er nog meer is tussen hemel en aarde!

Dit alles vindt plaats in het liefdevolle klooster van Denekamp.
Max. aantal deelnemers: 12.

Waar: Klooster Denekamp, Gravenallee 30, 7591 PE Denekamp
Kosten: € 415,- (incl. alles, dus eten, drinken, slapen en lessen)
Voor meer info en aanmelden mail naar: janneke@jannekeleber.nl

 

 

Save Your Soul-weekenden op Texel:

In de heerlijke herberg De Zeven Provinciën op Texel, waar we ook eten en overnachten, verzorg ik 5 keer per jaar een verwen- en leerweekend voor je ziel. Met meditaties, oefeningen, contemplaties, herkenning en gezelligheid. Het feit dat we op een prachtig eiland zijn, draagt al bij aan het even loslaten van de wal en daarmee van het alledaagse. Om zo alle ruimte kunnen geven aan wie je in essentie bent: je ziel. Hieronder zie je wat ik wanneer kom doen:

 

 Weekenden van de Ziel, Texel, 2024:

Het weekend van de ziel is er voor iedereen die interesse heeft in het ervaren van zijn of haar ziel. Ik zeg altijd: je hebt geen ziel, je bent een ziel. In een aards lichaam, maar toch: een ziel. Die ziel is onsterfelijk en wijs en groots… Dus zo jammer dat we daar nooit iets over leren in ons leven. Tenzij… je ernaar op zoek gaat. Tijdens het Weekend van de Ziel bieden medium/coach Esther Fokkens en ik je in een kleine groep de mogelijkheid om op een leuke en laagdrempelige manier je eigen ziel te ervaren. Visualisaties, meditaties, oefeningen en als het kan gaan we ook het mooie eiland op.

Wil je het meemaken? Van harte welkom!

 

Data weekenden 2024:

– 23 t/m 25 febr. — VOL —

– 26 t/m 28 april — VOL —

– 5 t/m 7 juli –VOL–

– 13 t/m 15 sept. –VOL–

Van vrijdag-avond 20.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur.
Vanaf 395 euro (all in)
Meer info en aanmelden: janneke@jannekeleber.nl

(Data voor 2025 volgen z.s.m)

 
 
 

 

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum
KvK: 32-059509