web analytics

Hoe werkt een consult?

 

Ik geef ook privé-consulten. Wanneer je dat graag wilt, is dat ook mogelijk via Zoom. Ook in dat geval kan het consult worden opgenomen. Wel is het belangrijk dat jouw verbinding sterk genoeg is. Mijn eigen voorkeur gaat uit naar live werken.

Algemene informatie over hoe een consult in zijn werk gaat: na een korte uitleg, gaan we van start. Je hoeft niets te vertellen. Ik wil alleen weten of je een consult wilt dat vooral over jou gaat en dingen die spelen in jouw leven, of een consult waarin ik contact maak met een overledene. (Een combinatie van beide kan ook.)
Wanneer ik contact voor je maak met een overledene, dan zijn daar 3 partijen voor nodig. De overledene geeft informatie door. Ik moet die informatie goed ontvangen en doorgeven en jij, als cliënt, geeft aan of je de informatie wel of niet herkent. Als je de informatie niet herkent, geeft dat niks. Ik weet dan dat ik me anders moet afstemmen. Iedere overledene communiceert weer anders, dus het is soms even zoeken tot we alledrie op een lijn zitten.
Als je dat wilt, kan ik het consult voor je opnemen. Ik stuur het je dan per mail (WeTransfer) naar je toe.

Voorwerpen of foto’s meenemen mag, maar ik heb ze niet nodig.
Natuurlijk is een consult spannend. Maar het is belangrijk om er toch zo positief en zo open minded mogelijk in te gaan. En waarom ook niet: het is altijd weer een bijzondere ervaring!

• Kosten: 85 euro voor een consult van 45 minuten, inclusief opname. (Je mag het ook zelf opnemen.)

-Let op: alleen contante betaling!

• Wil je een afspraak maken? Voor de overzichtelijkheid kan dit alleen via de mail: janneke@jannekeleber.nl. Consult-aanvragen via whatsapp of messenger of sms etc. worden niet beantwoord.

• Huidige wachttijd voor consulten: 3 maanden.

• Mocht je echt eerder een consult willen, dan verwijs ik graag door naar een aantal collega’s waar ik vertrouwen in heb.

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum
KvK: 32-059509