web analytics

Verhalen uit een medium- praktijk!

Ik zie het als mijn missie om niet alleen te werken als medium, maar om er ook over te vertellen. Spookverhalen zijn er al genoeg, maar hoe zit het nou echt? Hier lees je het, in 88 nuchtere en heldere columns. Een boek dat je, als je er eenmaal aan begint, niet meer weg legt. Informatief, emotioneel en een feest van herkenning voor iedereen!

“Mijn zoektocht naar spiritualiteit begon acht jaar geleden. Ik heb mij opengesteld, mijn gevoel aangescherpt en mediumcursussen gedaan. Zo kwam ik in contact met Janneke Leber. Zij is – net als ik – een nuchtere vrouw. Met haar twee benen op de grond en een open lijn naar boven weet zij altijd weer de gevoelige snaar in mij te raken. ”

Tineke Verburg

“Speciaal aan Janneke Leber is: zij is Hollands-nuchter, maar toch ook een medium. En ze heeft cantact met de andere kant. Omdat ze zo down to earth over vertelt, is het ontzettend interessant om haar verhalen te lezen. Ik mis nog iedere dag de spirituele colums die ze lang schreef voor Catherine.nl. Een bijzondere vrouw, en dat is ze!”

Catherine Keyl

Waarom je dit boek

moet lezen!

I

Simpel

Het is een ontzettend leuk boek. Lachen, huilen en herkennen…

I

Hierom

Je kan ergens pas een oordeel over vormen als je er iets van weet!

I

En omdat

Spiritualiteit er is voor iedereen! Lees en voed die kant van jezelf…

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum
KvK: 32-059509