web analytics

De cursus Ontdek & Train je intuïtie

Intuïtie: iedereen heeft het

Maar gebruiken we het ook? In deze tijd draait alles om het denken en schiet ‘het voelen’ er vaak bij in. Dat is jammer, want je intuïtie heeft je een hoop te vertellen. Elke dag staan we voor vragen en keuzes. Is dit wel de juiste baan? Waarom loopt mijn relatie niet goed? Vragen waarmee we al gauw naar deskundigen gaan. Terwijl we zoveel meer weten dan we zelf denken…

Kun je je intuïtie trainen dan?

Ja, dat kan. Je intuïtie is een stem die bij velen van ons is ondergesneeuwd. Tijdens de cursus Ontdek & Train je Intuïtie ga je die innerlijke stem opnieuw ontdekken. Hoe? Het is eigenlijk heel simpel. We oefenen hoe je je focus kunt verleggen en wat je dan ontdekt, is altijd weer bijzonder. Want je intuïtie bleek al die tijd al ‘tegen je te praten’, vaak zonder dat je het door had. Soms is dat in de vorm van een liedje dat ineens in je hoofd zit. Soms door een getal en soms zit het antwoord verstopt in een verhaal dat je verzint.

Werken met je intuïtie is leuk!

Dit is een praktische cursus met oefeningen die iedereen kan doen. Het doel is dat je je intuïtie hierna zelf gericht kunt inzetten voor je eigen levensvragen. Aan het begin van de cursus schrijf je een paar vragen op die gaan over jouw leven.

De antwoorden komen niet van iemand anders, maar van jezelf. Dankzij jouw beter ontwikkelde intuïtie.
Daarnaast maken we ook een begin met het voelen van energie, bijvoorbeeld de energie van een steen of een foto.
Waar, wanneer en voor hoeveel?
De cursus wordt gegeven in mijn mediumpraktijk, aan de Torenlaan 5a te Bussum.

We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).

Beginnerscursussen 5 maandagavonden:

Start volgende groep: 15 maart 2021 (VOL)
Andere data: 22, 29 maart en ? en 12 april
Tijd: 19.45 – 22.00 uur.
Duur: 5 maandag-avonden
Prijs: € 185,-

De vervolg-cursus:

Werken met je Intuïtie

Tijdens deze cursus focussen we ons op het werken met energie.

Rondom alles en iedereen hangt een wolk van energie die informatie draagt over mensen en gebeurtenissen. Onbewust pikken we die energie vaak al op. Maar tijdens deze cursus leer je je er bewust van te worden. Zo gaan we bijvoorbeeld water lezen, waarbij iemand zijn handen in een bak met water steekt en vervolgens iemand anders gaat ‘voelen’ welke informatie hij of zij van deze persoon op kan pikken. Onmogelijk? Je zult verbaasd staan van hoe gevoelig je eigenlijk bent! En… gevoeligheid kun je trainen.

Vervolgcursus maandagavond: Nog geen datum gepland, ivm Corona

 

————————————

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum