web analytics

3-jarige opleiding Mediumschap

Heb je interesse in het mediumschap? Wil je je eigen mogelijkheden op dit gebied onderzoeken? Op basis van mijn eigen opleiding en werkervaring, bied ik een 3-jarige Opleiding Mediumschap aan in mijn praktijk.

Deze opleiding is geschikt voor zowel mensen die als medium willen gaan werken, als voor mensen die nieuwsgierig zijn en zich via deze weg persoonlijk willen ontwikkelen. Binnen de opleiding zijn hiervoor verschillende wegen.

Wat gaan we doen?

 

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat je eerst je eigen ziel leert kennen, voordat je contact gaat maken met de zielen van overledenen. Daar gaan we dus eerst mee van start en dat onderwerp zal ook gedurende de hele opleiding aan bod blijven komen.

Andere onderwerpen:

• Meditatie

• Het leren kennen en trainen van je intuïtie en gevoeligheid (psychometrie)

• Leren kennen en begrijpen van de spirituele wereld

• Contact maken met de spirituele wereld

• Persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei

• Privé-consulten

• Ethiek van het mediumschap

• Boeken over het onderwerp

Voor wie?

Heb je al iets gedaan op het gebied van intuïtieve ontwikkeling of spirituele groei, dan is dat een pré. Zoniet, dan hebben we samen een kennismakingsgesprek om te kijken of je meteen mee kunt doen, of via een andere weg in kunt stromen.

De groep zal bestaan uit mensen van verschillende niveaus. De ervaring leert dat je zo het meeste leert, zowel van de opleiding, als van elkaar.

Interesse in het mediumschap en in werken met de spirituele wereld, is het belangrijkste voor deelname aan de opleiding. Als je geboren bent om als medium te gaan werken, zul je daar tijdens deze opleiding achter komen. Maar als je met de opgedane kennis jezelf kunt ontwikkelen of af en toe mensen in je omgeving kunt helpen, is dat even waardevol. Ik zal je hierover advies geven. Je kunt zelf kiezen of je alleen de lessen wilt volgen, of dat je aan het eind ook examen wilt doen.

Wanneer

De 3-jarige opleiding bestaat uit 3 losse jaren. Je kunt dus na afloop van ieder jaar beslissen of je verder wilt gaan of niet. Vanaf halverwege het eerste jaar raad ik studenten altijd aan om zelf oefengroepjes te vormen. Omdat het ‘maken van kilometers’ essentieel is voor het ontwikkelen van mediumschap.

Start- en lesdata 2021

In verband met de Corona-crisis zijn alle lesdagen opgeschoven. Studenten hebben inmiddels nieuwe lesdata per e-mail ontvangen. De hieronder staande data betreffen (let op!) de groep voor komend jaar! Dus ben je nu, in 2020, een eerstejaarsgroep, dan vind je hieronder de lesdata voor volgend jaar, wanneer je tweedejaars bent.

• Derdejaars: lesdagen in 2021

Woe. 14 april, woe. 26 mei, zo. 27 juni, zo. 26 sept., woe. 13 okt., woe. 3 nov., zo. 12 dec., woe. 12 jan. 2022

Kosten: € 665,- / jaar

 

• Tweedejaars: lesdata 2021:

Woe. 3 maart, zo. 4 april, woe. 28 april, ? mei, woe. 30 juni, woe. 15 sept., zo. 10 okt., woe 27 okt.

Kosten: € 665,- / jaar

 

Eerstejaars (startend jan. 2021) lesdata 2021:

Zo. 24 jan., woe. 17 febr., zo. 14 maart, woe. 7 april, woe. 19 mei, woe 7 juli, zo. 12 sept., woe. 29 sept., zo 17 okt.

(Elke dag is van 10.00 –16.00 uur.)

Kosten: € 665,- / jaar

 

Nog even dit:

– Betaling kan in 2 termijnen. Niet per les.

-Gemiste dagen inhalen is niet mogelijk. Gemiste dagen worden niet terugbetaald.

-Mocht je ergens gedurende het jaar willen stoppen, dan wordt het lesgeld niet geretourneerd.

-Je deelname staat pas vast na betaling.

Mocht je vragen hebben, laat het me gerust weten.

Mail: janneke@jannekeleber.nl

Tel. 06 – 45 09 42 03

Volg mij!

Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum